Gastenboek De Witboom

Wij stellen het zeer op prijs als u, uw ervaring op onze mini camping "De Witboom" wilt delen met andere bezoekers op onze website.

LIesbeth en Peter, Joep en Guus: Bevers en oeverzwaluwen

Heerlijke dagen gehad op de Witboom. Gezwommen en gekanood en van het uitzicht genoten. Bevers gezien! Heel speciaal is de grote zwerm oeverzwaluwen die op het terrein van de camping broeden!
28 Jul 2018

Roel en Corry Stoit: weekend relaxen

We willen jullie nog even bedanken voor het super gezellige weekend.
De rit met de huifkar met een tocht door de biesbosch was geweldig jullie gastvrijheid en heerlijke warme douches zijn top
Kortom een heerlijkke plek midden in de mooie natuur. De kanotocht is een aanrader.
Zeker tot een volgende keer.

groetjes roel en corry
29 May 2018

Pieternel van Wanrooy: Niks moet, alles mag

niks moet, alles mag. dat is het gevoel wat ik meteen heb als ik uit de auto stap.

mijn drukke baan en leven met je horloge ben ik even kwijt als ik op jullie camping ben. De rust maar vooral de sfeer geeft enorme energie en wij genieten van alle momenten dat we bij jullie op de camping zijn. fietsen,varen,wandelen,niksen, alles is mogelijk en wij vervelen ons geen moment.

tot gauw maar weer.

groetjes,
Ben en Pieternel van Wanrooy
05 Sep 2012

Wilma van Kalkeren:

Goede-avond Brigitte en Sjaak,

De safaritent is wat ons beteft een heel goed geslaagd project. Het mooie Pinksterweer, de vrijheid van kamperen -ook voor de hond- en dan heerlijk slapen in echt goede bedden! Wat een luxe. We hebben een erg fijn weekend gehad, nogmaals bedankt hiervoor.

Heel veel succes met het grote bruiloftsfeest en al jullie plannen voor de toekomst. Wij hopen dat jullie geduld niet nog eens op de proef gesteld wordt en we komen graag snel weer eens terug.

Naast relaxen is het ook fijn om te vogelen, te wandelen en te fietsen. Helaas waren we te laat voor het huren van een bootje, maar met de pont in de Hollandse Biesbosch hebben we het toch maar weer even meegemaakt.

Hartelijke groeten,

Jan en Wilma + Bodhi en ik denk ook wel van Eltjo en Wilma
31 May 2012

Vermeldingen: 4

Nieuwe vermelding


"Natuurkampeerterrein De Knotwilg" maakt onderdeel uit van de herinrichting van het platteland, ook wel reconstructie genoemd. Op tal van plaatsen komen nieuwe natuurgebieden tot stand, krijgen rivieren de ruimte, blijven dorpen leefbaar en kan landbouw zich ontwikkelen op duurzame locaties. Samen dragen alle projecten bij aan een vitaal. mooi en schoon platteland voor alle inwoners en recreanten. Aan de uitvoering werken overheden, maatschappelijke organisaties en particulieren, onder regie van provincie Noord-Brabant. In deze regio zijn zij verenigd in de gebiedscommissie Wijde Biesbosch.

logo-provincie-noord-brabant logo-gebiedscommissie-wijde-biesbosch