Natuurkampeerterrein ”De Knotwilg”

Gelegen midden in het natuurgebied de Brabantse Biesbosch nabij Werkendam, waar de zintuigen op alle mogelijke manier worden geprikkeld door de enorme variatie aan fauna en flora. De omgeving is zeer geschikt om te wandelen, te fietsen en te varen. Tevens kunt u genieten van de weidsheid en de rust. Het gebied is erg in trek bij vogelliefhebbers, omdat er vele bijzondere soorten in grote aantallen aanwezig zijn, van de zeearend tot het ijsvogeltje.

Het Natuurkampeerterrein heeft een open karakter en gaat in zijn geheel op in de natuur. Er zijn boompjes voor de schaduw. Het terrein ligt aan open water met een prachtig uitzicht en u kunt er heerlijk kamperen met tent, camper of caravan. Voor de avonden is er een gezellige vuurplaats voor de liefhebber.

Wij hebben het natuurkampeerterrein voorzien van moderne waterbesparende douches met zonneboiler, de stroomvoorziening wordt verzorgd door moderne zonnecellen. Er is een helofytenfilter aanwezig. Het afval wordt gescheiden ingezameld. De speelvoorzieningen zijn qua materiaal gebruik afgestemd op het natuurlijk karakter van het kampeerterrein. Ook schenken wij aandacht aan de natuur door gebruik te maken van natuurlijke, niet chemische, schoonmaakmiddelen.

Kano en sup mogelijkheden

Op 200 meter van ons Natuurkampeerterrein is er een mogelijkheid om, met uw kano of Sup, de Biesbosch in te varen. Een vaarkaart kunt u van ons gebruiken. Voor onze campinggasten is het ook mogelijk een kano te huren. (dagtarief 30 euro). Deze service is uitsluitend voor kampeerders van de Knotwilg, de Witboom en de trekkershut.

Recensies kunt u vinden op onze Facebookpagina

Tarieven 2020

Omschrijving Prijs
Hoog Laag
Tent, caravan of camper € 6.00 € 5.00
Trekkerstent € 4.00 € 3.00
Bijzettent € 3.00
Volwassenen p.p.p.n. € 6.50 € 5.50
Kinderen tot 4 jaar Gratis
Kinderen tot 12 jaar p.k.p.n. € 4.50 € 3.50
Elektriciteit (340/4A) p.d. € 3.00
Douches Gratis
Toeristenbelasting p.p.p.n. € 1.20
Auto Gratis
Huisdieren p.n. € 2.00
Prijzen onder voorbehoud

Seizoen 2020

Hoog seizoen
van 1 april tot en met 31 augustus

Laag seizoen
van 1 september tot en met 31 oktober

Winterstop
van 1 november tot en met 31 maart

Aankomst- en vertrektijden

Aankomst: vanaf 14:00 uur
Vertrek: voor 12:00 uur

weids uitzicht met ruime plaatsen

bijzondere zonsondergangen

rust en natuurbeleving

Reserveer hier uw plaats op het natuurkampeerterrein
Reserveer!