Trekkershut op het natuurkampeerterrein.

Aan de rand van ons ruim opgezette natuurkampeerterrein vindt u onze trekkershut met privé terras. Ideaal als u zich na een lange dag fietsen lekker in de natuur wilt terugtrekken.

Het panoramisch uitzicht vanuit de hut biedt uitzicht over het water. Vooral de zonsopgang en zonsondergang zijn zéker de moeite waard!

Natuurkampeerterrein ”De Knotwilg”

Gelegen midden in het natuurgebied de Brabantse Biesbosch nabij Werkendam, waar de zintuigen op alle mogelijke manier worden geprikkeld door de enorme variatie aan fauna en flora. De omgeving is zeer geschikt om te wandelen, te fietsen en te varen. Tevens kunt u genieten van de weidsheid en de rust. Het gebied is erg in trek bij vogelliefhebbers, omdat er vele bijzondere soorten in grote aantallen aanwezig zijn, van de zeearend tot het ijsvogeltje.

Het Natuurkampeerterrein heeft een open karakter en gaat in zijn geheel op in de natuur. Er zijn boompjes voor de schaduw. Het terrein ligt aan open water met een prachtig uitzicht en u kunt er heerlijk kamperen met tent, camper of caravan. Voor de avonden is er een gezellige vuurplaats voor de liefhebber.

Wij hebben het natuurkampeerterrein voorzien van moderne waterbesparende douches met zonneboiler, de stroomvoorziening wordt verzorgd door moderne zonnecellen. Er is een helofytenfilter aanwezig. Het afval wordt gescheiden ingezameld. De speelvoorzieningen zijn qua materiaal gebruik afgestemd op het natuurlijk karakter van het kampeerterrein. Ook schenken wij aandacht aan de natuur door gebruik te maken van natuurlijke, niet chemische, schoonmaakmiddelen.

Kano en sup mogelijkheden

Op 200 meter van ons Natuurkampeerterrein is er een mogelijkheid om, met uw kano of Sup, de Biesbosch in te varen. Een vaarkaart kunt u van ons gebruiken.

Recensies kunt u vinden op onze Facebookpagina

Wat aanwezig is:

  • koelkast
  • 2 pits elektrische kookplaat
  • warm en koud water
  • alle keuken benodigdheden
  • 2 stapelbedden

Het toilet en de douches vind je op het natuurkampeerterrein.

Wat zelf mee te brengen:

  • lakens
  • kussensloop
  • slaapzak/ dekbed

Tarieven groene hut ”de Zeearend” en ”de Visarend” 2022

Omschrijving Prijs
1 – 2 personen € 70,00 per nacht
Extra persoon € 5,00 pp per nacht
natuurkampeerkaart € 15,95
Biesboschvakantie

weids uitzicht op het water met ruime plaatsen

bijzondere zonsondergangen

rust en natuurbeleving

Tarieven rode hut ”de Bever” 2022

Omschrijving Prijs
1 – 2 personen € 60,00 per nacht
Extra persoon € 5,00 pp per nacht
natuurkampeerkaart € 15,95
Biesboschvakantie

weids uitzicht op de camping met ruime plaatsen

bijzondere zonsondergangen

rust en natuurbeleving