Uniek natuurgebied

Enorme variatie

Goede ligging

Opzoek naar een unieke camping?

Reserveer direct of neem contact op voor meer informatie!

Als u in de Brabantse Biesbosch van plan bent te gaan kamperen met uw camper, dan hebben wij bij Biesboschvakantie de perfecte plekken voor u. Na uw dagje recreëren in Nationaal Park De Biesbosch is er geen mooiere manier om de avond en nacht door te brengen op het kampeerterrein van Biesboschvakantie met uw camper.

Prachtige camperplaats in De Biesbosch

De Biesbosch en kamperen gaan hand in hand. Het is een echte ervaring om midden in het beschermde natuurgebied bij ons op het terrein met uw camper te verblijven. Dit kan op ons terrein op twee plaatsen:

  • De mini camping is voorzien van een goed toiletgebouw met een heren- en damesgedeelte, een plaats om de afwas te doen een zitje om een vuurtje te maken en te relaxen. Het is een ruime en rustgevende camping met fraaie kampeerplaatsen met prachtig uitzicht.
  • Op het natuurkampeerterrein wat ook midden in De Biesbosch ligt, hebben we camperplaatsen met prachtig uitzicht en goede, milieu- en natuurvriendelijke voorzieningen. Hier verblijft u, samen met de dieren, midden in de natuur van Nationaal Park De Biesbosch.

Op beide terreinen is er mooi uitzicht en kunt u vanaf de camperplaats vele diersoorten spotten, zoals bijvoorbeeld vogels. Ook kunt u vanaf de camping met een kano De Biesbosch in varen.

Een nachtje blijven slapen?

Zou u in De Biesbosch willen kamperen op een camperplaats of wilt u meer weten na het zien van onze website? Bel ons op 0622417934 of reserveer online. Wij kijken uit naar uw bezoek en maken u met plezier wegwijs in De Biesbosch.

camping