Uniek natuurgebied

Enorme variatie

Goede ligging

Opzoek naar een unieke camping?

Reserveer direct of neem contact op voor meer informatie!

In De Biesbosch overnachten op een camping doet u bij Biesboschvakantie. Als u na een actieve dag in het prachtige Nationaal Park De Biesbosch graag wilt blijven overnachten op een camping zijn er daarvoor meerdere opties. Heeft u wel eens gedacht aan het verblijven op onze mooie camping die in het park is gelegen? Dan bent u bij Biesboschvakantie aan het juiste adres.

Bij ons in De Biesbosch overnachten op een camping tussen de dieren

U heeft bij ons de keuze uit twee terreinen waarop u kunt verblijven met uw tent, caravan of camper. Onze camping ligt in de Brabantse Biesbosch tegen het natuurgebied De Noordwaard. U fietst of wandelt vanaf ons terrein binnen enkele minuten de natuur in. Dan kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk gaan varen, een wandeling maken of een andere activiteit ondernemen in het park.

Onze twee mooie terreinen

Wij hebben een Natuurkampeerterrein, De Knotwilg, dat midden in de Brabantse Biesbosch ligt. Als u hier kampeert kunt u optimaal genieten van al het moois dat het Nationaal Park te bieden heeft. Onze Mini Camping, De Witboom, is voorzien van goede voorzieningen en een uitstekende ligging ten opzichte van De Biesbosch. Tijdens uw overnachting zult u zich verwonderen over de verscheidenheid aan dieren die ons terrein passeren. Zo kunt u optimaal overnachten op onze camping midden in De Biesbosch.

Een overnachting boeken?

Bij ons staat midden in de natuur op uw kampeerplaats en wordt u uitgerust wakker in de stilte. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor het overnachten op onze camping in De Biesbosch? Bel ons dan op 0622417934 of reserveer online. Wij kijken uit naar uw komst en wensen u alvast een prettig verblijf.

camping