Uniek natuurgebied

Enorme variatie

Goede ligging

Opzoek naar een unieke camping?

Reserveer direct of neem contact op voor meer informatie!

Kamperen in De Biesbosch doet u op het terrein van Biesboschvakantie. Voor buitensporten en kamperen is natuurgebied Nationaal Park De Biesbosch uitermate geschikt. Er zijn voldoende wandel- en fietspaden en u wordt op vele plaatsen getrakteerd op eersterangs natuur.

Kamperen in de prachtige natuur van De Biesbosch

Door de kalmte, de rust en de omgeving heeft kamperen op ons terrein een onthaastende werking. Als u het park ingaat kunt u vele activiteiten ondernemen. Denk aan een heerlijke fietstocht, in een kano of bootje varen of een wandeling dwars door de natuur. Na een lange en actieve dag is er niets heerlijker dan op een fijne camping terugkomen om te ontspannen.

Twee mooie en rustgevende kampeerterreinen midden in De Biesbosch

Op ons Natuurkampeerterrein komt u het beste tot rust. Hier kunt u namelijk optimaal ontspannen en kamperen midden in de natuur. Met het ruisende riet en de dieren om u heen hoeft u even helemaal nergens aan te denken en kunt u heerlijk genieten van de omgeving.

Mini Camping de Witboom is een kleine maar fijne camping met ruime plaatsen en een goede ligging. U bent hier van harte welkom met uw caravan, camper of tent. De mini camping is voorzien van uitstekende voorzieningen, waaronder een mooi sanitair gebouw en een ruimte om te ontspannen, een vuurtje te stoken of te schuilen voor de regen.

Wilt u komen kamperen?

Op zoek naar een gemoedelijke en kleinschalige camping in de Brabantse Biesbosch of benieuwd naar wat er bij ons mogelijk is? Bel ons dan op 0622417934 of reserveer online. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u De Biesbosch te laten ervaren.

camping