Uniek natuurgebied

Enorme variatie

Goede ligging

Opzoek naar een unieke camping?

Reserveer direct of neem contact op voor meer informatie!

Overweegt u een vakantie in Nationaal Park De Biesbosch? Wilt u op natuurvakantie in Nederland? In de buurt van de Randstad maar ook dichtbij Noord-Brabantse steden? Met een Zuid-Hollands en een Noord-Brabants deel is De Biesbosch van vele richtingen goed bereikbaar en zijn er activiteiten voor iedereen. Onze prachtige kampeerterreinen waarop u kunt overnachten zijn midden in het park gelegen in de buurt van Werkendam.

Overnachten tijdens uw rustgevende vakantie midden in De Biesbosch

Een nacht in De Biesbosch doorbrengen heeft iets magisch. U hoort tussen de stilte door allerlei dieren geluiden maken. Op onze kampeerterreinen staat u voor u het weet tussen de dieren. Wij beheren twee kampeerterreinen die midden in Nationaal Park De Biesbosch liggen en waarop uitstekend gekampeerd kan worden. Een ruime en rustige mini camping en een natuurkampeerterrein voor de echte liefhebber van plant en dier.

Een complete vakantie in de prachtige Nederlandse natuur

Als u heerlijk wakker bent geworden op een van onze campings is het tijd om het park te verkennen. Een van de mooiste manieren om dit te doen is per kano. Zo kunt u geruisloos door De Biesbosch varen en wie weet ziet u wel zeldzame diersoort. Het is zelfs mogelijk om direct vanaf de camping per kano De Biesbosch in te gaan. Gegarandeerd een goede start van uw vakantie.

Naast kanovaren zijn er uiteraard nog talloze andere activiteiten die u kunt ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan wandelen, fietsen, bootje varen en nog veel meer. Als u na een lange en actieve dag in het park wilt uitrusten, dan bent u weer van harte welkom op een van onze campings.

Meer informatie of meteen reserveren

Zit u met een vraag, wilt u meer informatie of liever meteen reserveren? Het kan allemaal en u bent zeer welkom om contact op te nemen. Bel ons via 0622417934 of reserveer online via onze website.

camping