Uniek natuurgebied

Enorme variatie

Goede ligging

Opzoek naar een unieke camping?

Reserveer direct of neem contact op voor meer informatie!

Wij van Biesboschvakantie hebben een schitterende camping aan het water. De Biesbosch en water zijn onlosmakelijk verbonden. Overal in het beschermde natuurgebied Nationaal Park De Biesbosch kom je het tegen. Sterker nog, veel van het land drijft zelfs op het water. De kampeerterreinen van Biesboschvakantie brengen u dicht bij het water en de natuur en zijn de perfecte basis voor een bezoek aan De Biesbosch.

Camping in De Biesbosch  met twee prachtige kampeerterreinen aan het water

Biesboschvakantie heeft twee terreinen waarop men kan kamperen, namelijk een mini camping en een natuurkampeerterrein. Vanuit beide terreinen is het mogelijk om met een kano vanaf de camping De Biesbosch in te varen.

  • De mini camping is een gemoedelijke en mooie camping met een centrale ligging binnen het Nationaal Park. Er zijn goede heren- en damesvoorzieningen in het sanitair gebouw en er is ook een plek om een vuurtje te maken en eens goed achterover te leunen.
  • Het natuurkampeerterrein is een prachtig kleinschalig kampeerterrein aan het water. Dit kampeerterrein is er voor de echte natuurliefhebber en geeft kampeerders de kans om de natuur van De Biesbosch op een fantastische manier te ervaren. Er wordt hier samen met de natuur gekampeerd, wat betekent dat er onder andere milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen worden gebruikt en dat de douches waterbesparend zijn. Zo houden we De Biesbosch en haar wateren schoon en fris!

Verblijven op een camping aan het water?

Wij stellen uw interesse in een van de terreinen van Biesboschvakantie zeer op prijs. Mocht u een reservering willen maken dan kan dat via de telefoon 0622417934 of via onze website. Wij kijken uit naar uw bezoek en leiden u graag rond.

camping