Uniek natuurgebied

Enorme variatie

Goede ligging

Opzoek naar een unieke camping?

Reserveer direct of neem contact op voor meer informatie!

Overnachten in De Biesbosch is een echte belevenis, een ervaring die zowel jong als oud niet mag missen. De dieren, de natuur het water hebben een rustgevende werking en zorgen dat u ontspant in de buitenlucht. Hetzelfde geldt voor Het Nationaal Park ontdekken per kano. U kunt op die manier De Biesbosch op uw eigen tempo en in alle rust verkennen.

Per kano het park in

Als u na het overnachten uit bent geslapen en klaar bent om de dag in het park te beginnen kunt u dit op vele manieren doen. Zo kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk het gebied in lopen of fietsen, maar wij hebben ook iets speciaals voor u. Vanaf onze kampeerterreinen is het namelijk mogelijk om De Biesbosch in te varen per kano. Als u tijdens uw tocht door het waterrijke gebied fluisterstil bent ziet u misschien wel een bever, ijsvogel of een van de vele andere dieren die in De Biesbosch wonen.

Overnachten op een heerlijk rustige camping midden in De Biesbosch

Op de kampeerterreinen van Biesboschvakantie is het niet alleen mogelijk om te overnachten, maar ook om vanaf de camping met een kano De Biesbosch in te gaan. Er zijn twee plaatsen waar u kunt verblijven bij ons: op de mini camping en op het natuurkampeerterrein.

Onze goede voorzieningen op de mooie terreinen

Onze kampeerterreinen hebben goede voorzieningen en liggen net als de rest van de camping midden in Het Nationaal Park De Biesbosch. Voor de echte vogelliefhebber is het natuurkampeerterrein de beste optie. U kampeert hier samen met de dieren in het park.

Enthousiast geworden?

Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen of meteen te reserveren. Dit is mogelijk via de telefoon 0622417934 of online via onze website. Wij hopen u snel te zien op onze mooie camping.

camping